Случва се нещо безпрецедентно пред очите ни. Създава се нещо като

...
Случва се нещо безпрецедентно пред очите ни. Създава се нещо като
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Случва се нещо безпрецедентно пред очите ни

Случва се нещо невиждано пред очите ни. Създава се нещо като служебна президентска република. Това коментира пред Българска национална телевизия Мартин Димитров.

" Притеснява ме, че има дребна опозиция от страна на гражданското общество по тематиката, тъй като се обрисува 10-месечно ръководство на Радев и той изцяло целеше нещата да се случат по този метод ", съобщи Димитров.

Той подчертава, че юли месец е имало съвещания, преди президентът да връчи третия мандат и реторично попита за какво в този момент такива не е имало.

Според Мартин Димитров това в този момент е щяло да покаже, че Българска социалистическа партия има минимален късмет за сформиране на държавно управление с третия мандат.

" Радев цели да продължи да ръководи, само че към този момент носи голяма отговорност - за еврозоната, Шенген, Плана за възобновяване ", съобщи Димитров.

Според него Демократична България са имали отлична концепция - служебно държавно управление на българския парламент с 5 целта, без съдружно съглашение. Щеше да е доста забавно ГЕРБ по какъв начин щяха да гласоподават в една такава опция. Очевидно те поддържат служебно държавно управление на Радев и с цел да се избяга от отговорност, мандатът отиде в Българска социалистическа партия, разяснява Мартин Димитров.

Той добави, че месец април е основен за участието ни в еврозоната. Служебният кабинет не би трябвало да е предписание, а изключение. Радев го трансформира в предписание, той има поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи напоследък, които през последните 6 месеца не го подлагат на критика, съобщи Мартин Димитров.

Той оцени служебните държавни управления като безусловно безконтролни - няма кой да им поправя грешките и кой да ги притисне да се прави работа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР